Foghiányok pótlásakor elsődleges szempontunk, hogy stabil, tartós és esztétikus megoldást válasszunk az Ön számára. Első találkozás alkalmával tájékoztatjuk Önt arról, hogy milyen lehetőségek vannak, részletes kezelési tervet és árajánlatot készítünk. Megbeszéljük, hogy milyen egyéb kezelések szükségesek (pl. tömés, szájhigiénés kezelés) a fogpótlás előkészítéséhez.

Fémkerámia pótlások

Igen tartósak a fémkerámiából készített, rögzített fogpótlások. A fogakról készült lenyomat alapján a fogtechnikai laborban 3D nyomtatással készül el a számítógép által tervezett, nagyon pontos fémváz. Erre égetik rá lépésenként a több, különböző színű kerámiát, hogy az így elkészült fogpótlás minél élethűbb legyen.

Cirkon koronák
Cirkon koronák

Fémmentes fogpótlások

Magas esztétikai igényeket is kielégítenek a különböző, fémmentes fogpótlások. Akár több fogat is pótolhatunk a nagy teherbírású, cirkon kerámia hidakkal, melyeknek váza számítógépes tervezéssel és 3D nyomtatással készül. Az egyéni kidolgozás a vázra égetett kerámiával történik. Egy-egy fogat akár megerősített, esztétikus műanyagból (kompozitból) készült hidakkal is pótolhatunk.

dental implant

Implantációs fogpótlás

Hiányzó fogakat akár fogbeültetéssel is pótolhatunk. Ennek egyik előnye, hogy a szomszédos fogakat nem kell lecsiszolni. Beültetéssel ezenkívül sok esetben stabilabb fogpótlás készíthető, mintha csak a meglévő fogakat használnánk fel. Az implantációval kombinált fogpótlást szájsebész partnereinkkel szorosan együttműködve készítjük el.